Εταιρία

Image

Η storage shelves μπορεί να σας βοηθήσει να περικόψετε τις δαπάνες για την επέκταση του συστήματος αποθήκευσης σας χρησιμοποιώντας μεταχειρισμένα ράφια και παρελκόμενα.
Διατηρούμε μεγάλες ποσότητες χρησιμοποιημένων ραφιών σε άριστη κατάσταση , έτσι ώστε να μπορούμε να το προσφέρουμε σε εταιρείες που αναζητούν μια φθηνή λύση για τις ανάγκες τους.
Αγοράζουμε μεταχειρισμένα / χρησιμοποιημένα ράφια και το απόθεμά μας μεταβάλετε πολύ τακτικά, αν δεν έχουμε τον τύπο ραφιών που χρειάζεστε αγοράζουμε συνεχώς υλικό και είναι πιθανό να πάρετε ό, τι χρειάζεστε σύντομα .
Επικοινωνήστε μαζί μας+6983625454 με τα στοιχεία της ζήτησής σας ή στείλετε μας μερικές φωτογραφίες kalaitzoglou.g@gmail.com. 

Διαθέτουμε ράφια βαρέως τύπου και ελαφρού τύπου αρίστης ποιότητας χωρίς σκουριές για άμεση χρήση. Ράφια super market, γόνδολες και επί τοιχία, σε πολύ καλή κατάσταση. Ράφια ελαφρού τύπου για αποθήκευση κιβωτίων.

Ένα μέλος της ομάδας πωλήσεων μας με εμπειρία και ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, θα είναι σε θέση να βρουν μια λύση για τις ανάγκες της αποθήκης σας.

Storage shelves έχει μεγάλη εμπειρία στην αποσυναρμολόγηση και μετεγκατάσταση ραφιών. Το συνεργείο μας αποσυναρμολογεί προσεκτικά τα ράφια χωρίς να καταστραφούν αυτά ή το κτίριο. Η ομάδα μας μπορεί να αφαιρέσει, να απογράψει, να στοιβάξει τα ράφια , και να μεριμνήσει για τη μεταφορά στη νέα θέση τους.

Μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε τα ράφια στη νέα τοποθεσία σας, καθώς και να τροποποιήσουμε ή να προσθέσουμε νέο σύστημα, αν χρειαστεί.

Αγοράστε μεταχειρισμένα ράφια από storage shelves και εξοικονομήστε 50% ή περισσότερο σε σχέση με την αγορά καινούριου.

Storage Shelves


Πληροφορίες

ΚΑΛΑΙΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10χμ Θεσσαλονίκης Πολυγύρου – Θέρμης
(+30) 6983625454
kalaitzoglou.g@gmail.com

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.